Sølager skeen

  

Køb skeen hos smed Ole Sander Knudsen 

Mail: olsk@halsnaes.dk - Telefon 47970038

Sølager skeen er en såkaldt fladfiske ske, der bliver mere og mere brugt til fiskeri efter fladfisk både fra båd og kysten. Den rigges til med en stump line (20-30 cm) hvor krogen bliver monteret. På linen bruger mange forskellige slags perler eller andet tilbehør. Krogen agnes med børsteorm, rejer eller små tobiser osv. Alt efter hvad man prøver at fange..

Skeen fiskes ved langsomt at trække den ind over sandbund i små ryk… Hvorved den pga. af ske formen hopper hen over bunden. Det skaber både lyd og bevægelse i vandet, som skulle gøre fiskene mere motiveret til at bind.

  

Sølager skeen startet som et projekt med smedjens medarbejder..

Udvikling af et produkt. Fra ide, til en salgbar vare..

Hvad for nogle problemer kan der opstå og hvordan løser vi dem…

Skeen er udviklet i samarbejde med bla. Jan & Bo lystfiskershop og erfarne lokale lystfiskere.

Produktionen er delt op så alle i smedjen kan være med, rustfrie stål plader skal klippes, de skal standses ud til skeer. Derefter bliver der boret huller som undersænkes og der skal slibes kanter. Inden skeen bliver presset i form og bliver poleret.

Monteringen af skeen er et samarbejde med vores aktivitets hus. Der bliver sat klistermærke på salgsposerne og refleksbånd på skeerne. Inden de til sidst bliver lagt i poser og er klar til at komme ud i butikkerne…

Senest opdateret 06. marts 2014

Kontakt

Sølagers Værksteder
Sølagervejen 42
3390 Hundested

Naturværksted
Anne Marie Sletgaard 
Telefon 2469 3950 
amsl@halsnaes.dk

Åbningstider:
Mandag til torsdag kl. 8-16
Fredag kl. 8-12