Legepladsen


Melbyvej afdelings legeplads legeplads er dejlig stor, og indretningen gør den smuk, spændende og udfordrende. Legepladsen er delt op i ”rum”, så der både kan være cykelbaner, gynger, fodboldbane, klatrestativer, klatretræeer, gravestykke samt sandkasser. 

Vi har også en dejlig ”blomstereng” hvor børnene kan gå på opdagelse, og være heldige at finde små dyr og insekter, og se på fine blomster. Engen ligger på en skråning med æbletræer på toppen, og en dejlig udsigt ud over hele legepladsen. For enden af dette engområde ligger vores bålsted .Det er altid dejligt at være sammen om et bål, vi laver nogen gange mad over bålet, og mens vi venter, fortæller vi en historie.

Vores legeplads er ruminddelt ved hjælp af beplantning, der er både store og små træer og buske. Disse områder bliver ofte brugt til små huler og andre indretninger der kan indgå i børns leg og fantasi. Det er meget vigtigt for os at give børnene plads og mulighed for at lade fantasien komme til udtryk. Legepladsens størrelse giver gode muligheder for at kunne udvikle legene sammen, at kunne finde ro til fordybelse, tid til at være nysgerrige og sidst men ikke mindst, at kunne knytte venskaber, og lege rollelege og vilde lege, der udfordrer og stimulere motorikken.

Om sommeren laver vi idræts- og sanglege ude på plænen under vores store kastanietræ. Vi invitere gerne andre institutioner til at deltage i disse lege.

 

 
 

Klatreredskaber med gyngerne i baggrunden

Asfalteret cykelbane

Senest opdateret 19. november 2014

Børnehuset Melby


Virksomhedsleder: 

Konstitueret leder DPL Helle Juul

Jonnasvej afdeling

Åbningstid 6.30 - 17.00
Telefon 4774 6047

Daglig Pædagogisk Leder
Signe Kondo
E-mail signk@halsnaes.dk
Telefon 4774 6047
Mobil 6124 5510
 
 Melbyvej afdeling

Åbningstid:
Mandag - torsdag: 6.00 - 17.30
Fredag: 6.00 - 17.00
Telefon 4792 0400

Daglig pædagogisk leder
Helle Juul
E-mail hejj@halsnaes.dk
Telefon
 4792 0400
Mobil 5167 5525